Lokacija

Iznimna pozicija izabrana je za izgradnju ove ekskluzivne i moderno opremljene rezidencije. U prethodnim stoljećima, Lapad je bio prestižno mjesto za izgradnju raskošnih vila, a danas većina luksuznih hotela našla su svoje mjesto pod suncem na ovoj lokaciji. 

Lokacija Dubrovnik Luxury Residence:

U neposrednoj blizini apartmana Dubrovnik Luxury Residence nalaze se sve pogodnosti koje ste mogli tražiti, poput teniskih terena, jogging staze i prvoklasnih fitness centara. Vježbajte ili se opustite u najbližem wellness i spa centru, ili uživajte u dugim šetnjama uz more. Za najmlađe tu su i nekoliko manjih dječjih igrališta. Na Lapadskoj šetnici naići ćete razne restorane, cafe barove, trgovine i turističke štandove gdje možete kupiti jednodnevne izlete obližnjim otocima. Ako želite posjetiti stari grad Dubrovnik, autobusna postaja udaljena je svega 20 m od Dubrovnik Luxury Residence.

Prema časopisu Forbes Dubrovnik je jedna od top svjetskih destinacija koju svakako treba posjetiti. Njegova povijest, srednjovjekovne tvrđave, romantične šetnje uskim ulicama po starom Gradu i nezaboravni pogledi i zalasci sunca oduzet će svakom posjetitelju dah.
Prepustite sva vaša osjetila i uživajte s vrhunskim vinima iz regije u malim obiteljskim restoranima i konobama u osamljenim ulicama.
Netaknuta priroda, kristalno čisto more, sve vrste plaža i brojni festivali za svaki ukus su samo mala kap u moru mogućnosti koje ovaj mali "biser" ima za ponuditi. Vaš jedini zadatak je da istražite grad koji će, bez ikakve sumnje stvoriti uspomene do kraja života.
Obližnja mjesta
  • 0 m do trgovina
  • 20 m do autobusne stanice
  • 20 m do promenade Uvala
  • 30m do turističkih agencija
  • 30 m do plaže
  • 30m do restorana i barova
  • 50 m do shopping centra DOC
  • 3 km do starog grada Dubrovnik
  • 1,5 km do luke Gruž
  • 20 km do zračne luke Dubrovnik

Kako doći do nas

Kako biste lakše stigli do Dubrovnik Luxury Residence provjerite mogućnosti dolaska različitim prijevoznim sredstvima. Dubrovnik Luxury Residence udaljeni su od zračne luke Čilipi 22 kolometra, od autobusnog kolodvora u Gružu 2,5 kilometra te od Starog grada unutar zidina tek 3,5 kilometara.

Iz zračne luke (Čilipi): Iz zračne luke u Čilipima možete doći taxi prijevozom koji ćete izabrati ispred same luke, a do Dubrovnik Luxury Residence možete stići i autobusnim prijevozom koji je organiziran poslije svakog leta. Autobus vas vozi do Starog grada (Pile) i, u produžetku, do luke Gruž, gdje možete presjesti na jednu od linija gradskog prijevoza.

Iz centra Starog grada (ulaz Pile): Ako do Dubrovnik Luxury Residence stižete iz Starog grada ili u svoje slobodno vrijeme poželite posjetiti staru jezgru, na raspolaganju će vam biti gradske linije 4, 5 i 6. Linija 4 vodi vas direktno do Dubrovnik Luxury Residence i vašeg izabranog apartmana. Linije 5 i 6 također voze s Pila te staju na stajlištu kod poštanskog ureda na ulazu u šetnicu prema Uvali Lapad, do koje stižete kratkom šetnjom.

S autobusnog kolodvora i trajektne luke (Gruž): S autobusnog kolodvora ili trajekne/katamaranske luke do Dubrovnik Luxury Residence možete stići gradskom linijom broj 7, koja vozi do naselja Babin Kuk, a staje na stajalištu kod poštanskog ureda, pa kratkom šetnjom stižete na izabranu destinaciju.