Dubrovnik Luxury Residence

Spoj dalmatinske tradicije i modernog dizajna

Postoji ukupno 70 stanova čija veličine variraju od velikih 80 m² do ogromnih 170 m².Izgradnja stanova zadovoljava najviše standarde bilo da je riječ o unutrašnjosti ili o tehničkim rješenjima koja jamče privatnost i sigurnost stanovnika. Posebna pažnja je posvećena pristupu i kretanju za osobe s invaliditetom, što daje dodatnu vrijednost cijelog kompleksa. Većina apartmana ima dvije strane, pa i dva balkona, čime stanovnici mogu uživati u prekrasnom krajoliku: ovisno o izboru zgrade može biti fascinantan pogled na uvalu Lapad, slikoviti pogled na okolni krajolik, pogled na vile ili opuštanje uz gustu šumu Petka. Svaki stan je spojen sa podzemnom garažom liftom i stepenicama. Ulaz je strogo kontroliran. Kamena pročelja, spoj dalmatinske tradicije i modernog dizajna, upućuju na interijer iznimne kvalitete i stila. Ugodan i zanimljiv kontrast između bijelih zidova i tamnog, termički obrađenog parketa od plemenitog hrasta, dobiven je u prostranim i prozračnim dnevnim i spavaćim dajući im posebnu draž i toplinu.

Kompleks apartmana u mediteranskom vrtu s fontanom

Prvim pogledom na Dubrovnik Luxury Residence odmah je jasno da to nije samo još jedan poslovno stambeni kompleks. Moderan dizajn, koji poštuje tradiciju, ali u isto vrijeme koristi nova tehnološka rješenja za udobnost svakodnevnog života, čini Dubrovnik Luxury Residence posebnom i jedinstvenom na ovim prostorima. Baš kao i stare vile koje krase ovaj poluotok, zgrade u kompleksu izgrađene su od visoko kvalitetnog lokalnog bijelog kamena s prepoznatljivim kosim krovovima koji su pokriveni sa žarko crvenim crijepom, specifičnim za Dubrovnik. Središnji trg koji daje cijelom kompleksu poseban šarm i vizualni dojam popločen je kamenim pločama, s fontanom, kamenim klupama i bogatim vrtom tradicionalnih biljaka.

Upoznajte slikovit eksterijer Dubrovnik Luxury Residence

Upoznajte sinergiju tradicionalnog dalmatinskog stila života i modernog dizajna kroz fotografije eksterijera Dvora Lapad, jedinstvenog kompleksa apartmana u Dubrovniku, koji svojom ponudom oduševljavaju svakog posjetitelja i gosta te pružaju užitak luksuznog odmora. Prekrasan pogled, ali i uređenje unutarnjeg vrta s fontanom osiguravaju ugodno i zanimljivo okruženje u kojem ćete provesti godišnji odmor iz snova.